Soc - negare - furie - depresie - acceptare



   Nu este cel mai original titlu, stiu! Voiam doar sa imi expun si eu parerea asupra acestui ciclu care se repeta de mai multe ori de-a lungul vietii. Totul depinde de noi. Cu cat reusim sa ajungem mai repede la ultimul nivel, cel de acceptare, cu atat putem sa ne concentram mai mult pe ceea ce conteaza. 

   Serios, daca vrei sa stai mult in faza de negare sau depresie,  nu prea te ajuta la nimic; Doar in cazul in care iti place tie in mod special sa suferi - merita sa petreci mai mult timp in capcana acestui ciclu, altfel, realizezi cat se poate de repede ca indiferent de perioada de suferinta, mai devreme sau mai tarziu, punctul final va trebui sa fie tot acceptarea. Asa ca, nu merita sa o lalai si sa-ti plangi de mila. Cel mai bine este sa faci ceva in aceasta privinta incepand de ACUM. Traieste clipa asa cum spuneam intr-un articol anterior.

   De multe ori ne mintim ca "timpul le rezolva pe toate" desi, cu fiecare ocazie putem sa vedem ca nu  este asa. Ar fi bine dar, sa nu mai lasam timpul sa-si faca de cap cu vietile noastre. Eu unul, nu vreau sa las timpul sa imi rezolve problemele, ma descurc si singur. Poate o sa crezi ca sunt increzut, probabil ca sunt... insa e mai bine asa decat sa ma astept ca fortele naturii sa faca treaba in locul meu. Este mult mai important sa iei o decizie decat sa lasi ca totul sa curga de la sine fara ca tu sa intervii. Este viata ta, nu vrei sa participi si tu la ea?

  Ceea ce este, nu poate fi schimbat. De aceea este important sa accepti prezentul exact asa cum se prezinta. Doar asa vei putea avea o influenta in ceea ce va fi. Tot acest articol a subliniat o singura idee, pe care am sa o scriu intr-o singura fraza : Daca-ti vrei binele, treci din faza de soc, cat mai urgent la cea de acceptare, altfel, risti sa iti irosesti momente pretioase din viata ta!

"O adevarata decizie este masurata de faptul ca ai intreprins o noua actiune. Daca n-ai actionat, inseamna ca n-ai luat o decizie cu adevarat." 
Tony Robbins

Mult succes!
Adi.

@Pascu Adrian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici ce te apasă...!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Trebuie sa asculti. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com